Ziehm Vision RFD 3D

Ziehm Imaging

Az egészségügyi szolgáltatóknak kihívást jelent a költségek csökkentése, az öregedő demográfiai igények kielégítése, a klinikai eredmények pontosságának javítása és a műtéti beavatkozások alatti röntgensugárzás csökkentése. A válasz - a Ziehm Vision RFD 3D használatával - a költséghatékonyság és a jobb betegellátás, a rövidebb kórházi tartózkodás és a kevésbé invazív megközelítések egyensúlyában rejlik. Ez az úttörő mobil 3D C-karos berendezés javítja a műtéti hatékonyságot és a betegek elégedettségét, miközben optimalizálja a költségeket. A 3D képalkotás több mint egy évtizedes tapasztalatára építve a Ziehm Vision RFD 3D csúcstechnológiájú CMOS technológiát, 2D és 3D funkciókat tartalmaz a nagyobb intraoperatív ellenőrzés érdekében, csökkentve a posztoperatív CT-vizsgálatok szükségességét és költséges korrekciós műtéteket.

Ez a mobil C-karos tehát ideális csúcskategóriás ortopédiai, traumás és gerincet érintő beavatkozásokhoz, valamint például nagyon specializált maxillofacialis és cochlear eljárásokhoz.

A Ziehm Vision RFD 3D rendszer már elérhető a CMOSline Premium verzióban is. Minden CMOSline rendszerhez tartozik egy Ziehm Imaging CMOS detektor és egy úttörő dóziscsökkentő technológia, a Beam Filtration. Ezek kombinációja kiváló képminőséget biztosít alacsonyabb dózis mellett.

Letöltések