Ziehm Vision FD

Ziehm Imaging

AZ ÚJ STANDARD A SEBÉSZETI KÉPALKOTÁSBAN

A kórházaknak és az ambuláns sebészeti központoknak világszerte kihívást jelent a költséghatékonyság növelése és az elvégezhető beavatkozások bővítése az új igényeknek megfelelően olyan eljárásokkal, mint az érrendszeri beavatkozások.

A Ziehm Vision FD. Ez az innovatív, flat-detektorral ellátott C-karos berendezés több mint tíz éve bizonyított a piacon. A továbbfejlesztett CMOSline permium edition a legújabb technológiával rendelkezik a kiváló képminőség érdekében, és - folyadékalapú hűtőrendszerének köszönhetően - folyamatos használatra tervezték. Ezenkívül új szoftverfunkciók segítenek a betegellátás optimalizálásában és a hatékonyság növelésében. A továbbfejlesztett SmartDose koncepció optimalizálja a sebészek, a személyzet és a betegek biztonságát.

Minden CMOSline rendszerhez tartozik egy Ziehm Imaging CMOS detektor és egy úttörő dóziscsökkentő technológia, a Beam Filtration. Ezek kombinációja kiváló képminőséget biztosít alacsonyabb dózis mellett.

Habár a Ziehm Vision FD CMOSline 20,5 cm x 20,5 cm CMOS detektorral érkezik alap esetben, de a rendszer most 31 cm x 31 cm a-Si detektorral is kapható. A nagyobb detektorméret nagyobb anatómiai régiók lefedését teszi lehetővé ortopédiai és érsebészeti beavatkozások során.

Letöltések
PDF - 5.85 MB