RADspeed Pro MC

Shimadzu

A mennyezetre függesztett, széles mozgástartományú röntgen rendszer kiváló képalkotást, rugalmas vizsgálat választást és könnyű hozzáférést biztosít a pácienshez. Ez a rugalmasság és gyorsaság ideális olyan képalkotó központok számára, amelyek magas esetszámmal kell, hogy megbirkózzanak.

A Shimadzu általános radiográfiai rendszere fejlett nagyfrekvenciás generátoros technológiával van felszerelve, mely segítségéve tökéletes képeket készít.  A nagyteljesítményű generátor az alcsony kV értékkel és rendkívül pontos időzítő vezérléssel csökkentik a betegek sugárterhelését. A Shimadzu generátorok rendelkeznek, az úgynevezett szekvenciális többirányú radiográfiai funkcióval, amely lehetővé teszi, hogy a radiográfus akár 7 egymást követő előre beállított paramétert adjon meg és használjon fel a vizsgálat során. Az intelligens rendszer minden expozíció végén automatikusan a következő előre beállított expozíciós értékre lép. Ez az egyedülálló funkció a Shimadzu egyik legújabb innovációja, amely növeli a hatékonyságot és a kezelhetőséget.

Az új asztal könnyedén megemelheti akár 200 kg-ot is. A páciens pozícionálását megkönnyíti a rendkívül sima mozgású asztallap. Az egység minimális 535 mm-es magassága segítséget nyújt az idős és a fiatal betegek számára a vizsgálati asztalra való fel- és leszállásban. Az asztal tartalmaz egy kazettatálcát és ráccsal.

Letöltések