MobileDaRt Evolution MX8c

Shimadzu

MobileDaRt Evolution MX8c

A díjnyertes MobileDaRt Evolution sorozat legújabb tagja az MX8, amely az összecsukható oszlopával kiszélesíti a mozgásterét. A rendszer sokoldalú felhasználhatósága, a Shimadzu innovatív technológiáján és a mobil képalkotásban szerzett hosszú távú tapasztalatain alapul.

Az összecsukható oszlop akadálytalan kilátást biztosít menet közben, így könnyen navigálhat a felvételi helyszínek között. Kompakt mérete megkönnyíti a rendszer szűk helyeken történő használatát.

Az „All Free” gombok megnyomásával egyszerre oldható fel a teleszkópos kar és az oszlop elektromágneses zára, ezáltal lehetővé téve az egyszerű egylépéses pozícionálást. Több "All-Free" gomb található a berendezésen, így a kezelő bármilyen irányból hozzáférhet. Ezenkívül egy extra expozíciós kézikapcsoló és egy vezeték nélküli kézi kapcsoló is rendelkezésre áll.

Ultrakönnyű és erős szénszálas technikát alkalmazva az új CXDI sorozat jelentős súlycsökkentést ért el, de a könnyebb súly nagy teherbírással párosul, biztosítva a széles körű használhatóságot. Az új kompozit anyagok használata nemcsak az egyes detektorok súlyát csökkentette, hanem tartóssággot is javította. Az új CXDI sorozatú vezeték nélküli érzékelők 310 kg terhelést képesek elviselni.

A folyadékkal való érintkezés elkerülhetetlen egy orvosi termék élettartama alatt, különösen a sürgősségi ellátások során. A CXDI sorozatú detektorokat úgy tervezték, hogy még a folyadékba merüléssel is megbirkózzanak. Az IP57 szabványnak megfelelően minden érzékelő akár 30 percig is képes ellenállni 1 m mélységű víznek megfelelő folyadék nyomásának, károsodás nélkül.

 

mx8c

 

Letöltések