Flexavision F4

Shimadzu

A Flexavision F4 hordozható dinamikus detektorral (FPD) rendelkezik, amely nagy, 43 x 43 cm-es látómezőt biztosít és alkalmas fluoroszkópos és radiográfiai vizsgálatok elvégzésére egyaránt. A rendszer a vizsgálatok széles skáláját támogatja, a báriumos gyomor-bélrendszeri vizsgálatoktól, nem vaszkuláris intervenciós radiológiai eljárásokon át, a húgyúti kontrasztanyag-felvételekig. A mellkas, a kismedencei régió, a végtagok, valamint az ortopédiai műtét területén végzett általános radiográfiai vizsgálatok szintén könnyen elvégezhetők.

A Flexavision F4 állítható asztalmagassága kiegészítve számos más funkcióval egyszerűvé és kényelmessé teszi a rendszer használatát az üzemeltetők és a páciensek számára is. A Flexavision F4 a legmodernebb technológiáknak köszönhetően ötvözi az alacsony dózisú expozíciót a kiváló képminőséggel. Kivehető rács, a speciális szűrő és a különböző átvilágítási módok lehetővé teszik a teljes expozíciós dózis csökkentését, pl. gyermek- és nőgyógyászati vizsgálatokban.

Rugalmas konfigurációs lehetőségeinek köszönhetően a FLEXAVISION F4 könnyedén szolgálja ki az egyéni klinikai igényeket – egy egyszerű átvilágító berendezésből könnyedén átalakítható multifunkcionális vizsgálóeszközzé.

Letöltések
PDF - 2.91 MB